От цікаво. Хто вміє їсти шоколад як треба?

Розповідаю для тих, хто якось не так їсть. Можливо є такі. Раптом)
Я, наприклад, їм дууже повільно, із задоволенням розмазуючи його по піднебінню. Майже втираючи. Можу навіть подвисати в задоволенні. Чекаю, поки шоколад до кінця розчиниться. Тільки потім відправляю наступну порцію. Інакше ніяк. Так недовго злити задоволення до банальної їжі! Ніззя. Ми ж тут естети, чі шо?
Сподіваюся, нікого не образив?)

І взагалі, для процесу «поїдання» шоколаду треба придумати окреме слово. Бо де їжа, а де шоколад? Бррр. Їжа - це необхідність, а шоколад - це суцільне задоволення!

Ось, наприклад, йдете ви, прям сяєте зсередини. У всіх німе запитання в погляді: «Ти чого такий задоволений?» А ви їм теж поглядом з гордістю відповідаєте: «Тому що в мені розчинилися сирні цукерки. Ніжна рікота з мигдалем; горгонзола з макадамією та сухофруктами; пармезан з горіхами, манго та крупинками чорного шоколаду, трішки соку лайма і багато чого ще. Все це в оболонці з хрусткого шоколаду Barry Callebaut». І відразу всі поглядом: Ооо ...»

І не важливо, як дивилися до цього. Тепер вас поважають і з заздрістю проводжають поглядом!

Ось так треба їсти шоколад. І обов'язково в складі сирних цукерок. Це єдино правильний спосіб. Але відразу так не вийде. Треба тренуватися, тренуватися і тренуватися.

Ось хто може похвалитися, що саме так вміє їсти шоколад?
Напишіть. Позаздрю.

P. S. Мені так само цікаво, а які правильні напої до шоколаду?
Але це можливо вже іншим разом.