Ця думка до мене прийшла разом з вдячним клієнтом.

 

Людина не перший раз їла мої цукерки, але перший раз випадково спробувала не відразу з холодильника, а кімнатної температури. Відчуття були - "просто бомба".

У мене питання. Хто як любить їсти цукерки?

 

Питання не однозначне. Можна їсти охолодженими, можна кімнатної температури. Можна насолоджуватися тільки цукерками, можна з чимось (кава, чай, спиртне, молоко ...) Можна зробити ритуал з цукерками, можна з'їсти коробку за раз. Можна …

Ваші варіанти?

 

Я, наприклад, люблю цукерки охолодженими. Коли при надкусувані шоколад спочатку хрумтить, потім, змішуючись з начинкою, тане і робить свято моїм рецепторам. Завжди!

 

Сирні мені добре заходять з чаєм або кавою. А цукерками з віскі насолоджуюся не змішуючи ні з чим. При цьому, отримую подвійне задоволення. Кайф в процесі, та півгодинний шлейф післясмаку. Досить однієї цукерки і настрій покращився)

 

Цукерки їм кожен день. Але це скоріше професійний бонус, ніж традиція)

Шість цукерок. Це мій рекорд з'їдених за раз. Але найяскравішими, по відчуттях, завжди перші 2-3 цукерки.

 

А ще у мене бувають чорно-білі дні. Це коли хочеться їсти цукерки тільки з чорним шоколадом, в інший раз тільки з білим.

 

Досить про себе. Хотілося б почути вас.

Ваш сирний шоколадоманіак Oleh Soloviov, продавець щастя в коробках.