Кожен раз, створюючи новий сир для своєї колекції, відчуваю хвилювання. Як перед подорожжю в незнайому країну, на яку так чекав.
Люблю цей стан!

Можу готуватися один - два тижні. І коли відчуваю, що рецепт прийшов, починаю.

Майже з усіма новими начинками так. За деяким винятком. Це коли рецепт приходить не цілком. Може пройти день - два або тиждень, перш, ніж він мені відкриється повністю.

Цього разу рецепт сиру «Каліфорнія» постукав до мене через два тижні, після того, як я купив сам сир. Зайшов відразу і цілком.

Явна ознака того, що рецепт вдалий — його хочеться їсти і їсти, і їсти ... Повільно, з почуттям, не перериваючись. З відключеними гаджетами і при зачинених дверях. Для повного спокою ще шваброю можна приперти)

Що хотів сказати: «Я задоволений! І собою і «Каліфорнією»!

P.S. Наступний, на черзі в мою колекцію, сир «Маскарпоне».

Замовлення з Нової пошти забираємо по прибуттю, а зберігаємо в холодильнику! Без варіантів!!!